Technische verkoper/verkoopster binnendienst

Schwer Fittings BV - Nuenen

Uw taakstelling:

U maakt offerten, coördineert en bewaakt opdrachten en leveringen en u heeft veelvuldig telefonisch en e-mail contact met klanten. U bent verantwoordelijk voor het commercieel reilen en zeilen in een bestaande regio en zoekt daarin actief naar nieuwe afzetmogelijkheden. Het deelnemen aan beurzen en periodiek meereizen met een buitendienst medewerker behoort tot de taken.


Wat wij vragen:

Naast een afgeronde commerciële vooropleiding beschikt u over een technische achtergrond en kunt u goed in een klein team opereren. U werkt doelgericht, bent zelfverzekerd en representatief. In uw communicatie met klanten bent u positief en opgewekt. U kunt werken met alle MS-Officeproducten. U beheerst de Engelse taal in woord en schrift en kennis van het Frans en Duits werkt zeker in uw voordeel in het dagelijks contact met klanten in België en Luxemburg, en met de andere vestigingen van Schwer.


Wat u kunt verwachten:

U neemt een regio over met een enorm verkooppotentieel en ruim voldoende kansen. U wordt ondersteund door een ervaren medewerker die u in het begin met raad en daad terzijde staat. Product trainingen op de hoofdvestiging in Duitsland behoren tot de leerperiode. Wij bieden goede arbeidsomstandigheden en perspectief op doorgroei naar een buitendienst functie. Uw salaris is deels gebaseerd op uw verkoopresultaten.

info.nl@schwer.com

Vincent Gravestein

Tel. +31 40 2842750

Vorherige Seite Nächste Seite